L’home de lava ja és llegit per més de 100 lectors!

Sense el lector, l’escriptor encara pot expressar-se, però és incapaç de provocar sentiments.
Gràcies, de tot cor, pel vostre recolzament!

 • Anna-anita

  Moltes felicitats Anna, per aquests 100 lectors i això anirà pujant segur!!! em te enganxada l’home de lava , ja ho saps!! moltes gràcies per donar-nos aquesta oportunitat de llegir-lo …ara no podem parar!!!
  Molt èxit , una forta abraçada.

 • Moltíssimes gràcies!! Em sap greu robar-vos una mica del vostre temps, però va bé desendollar-se amb la lectura, diuen els savis…

 • Laura

  Una fantástica historia con un final genial. Super!. Espero la proxima! 🙂

  • Moltes gràcies Laura!! La pròxima començarà aviat:-)

 • Sílvia

  Anna, felicitats per la novel·la! M’ha agradat molt llegir-la setmana a setmana, encara que hagués desitjat anar una mica més ràpid… Molt ben lligades totes les històries i un final molt encertat. Com la Laura, espero la propera amb ganes. Una abraçada.

  • Moltíssimes gràcies Sílvia! La pròxima s’està gestant. Una abraçada.

 • Núria

  Aquesta matinada he acabat de llegir-la. No pateixo d’insomni, però crec que em tenia tan enganxada, que, afirmar-me en el pressuposat desenllaç, no podia esperar a aquest vespre… Ni una setmana fa que la vaig començar. Fantàstica! Felicitats!

  • Hola Núria, moltes gràcies celebro molt que t’hagi agradat la novel·la. Si aquestes festes et vé de gust regalar L’home de lava a algú que pensis l’hi pugui agradar, està publicada a Edicions Saldonar. Molt bon any nou ple de bones lectures.