Jo

annamolina.jo.org

INICI DEL VIATGE El 1972 enmig d’un ambient marcat per un descontent polític per part d’avis republicans i un desig de convivència pacífica aportat per la unió d’un pare andalús i una mare catalana.

ELS PRIMERS QUILÒMETRES Infantesa plàcida a La Vilella Baixa, Priorat.

ELS REVOLTS Començo a cursar la carrera de Periodisme i màrqueting a la UAB l’any 1990 i ben aviat sóc conscient que m’agrada més l’escriptura creativa que no pas la periodística. Marxo una temporada a Anglaterra i a la tornada començo els estudis de Filologia anglesa a la UB.

LA BIFURCACIÓ Dreta: em quedo. Esquerra: marxo.

Un cop cursada la carrera de Filologia, el 1996 marxo cap a Dinamarca on resideixo actualment, fet que em permet penjar-me l’etiqueta de “bicultural”.

Aquest biculturalisme o coneixement profund de dues cultures (catalana i danesa) és un element constantment reflectit en el meu treball que, bàsicament, consisteix a transcriure, el millor que puc, les sensacions i l’input visual en paraules.

LA CRUÏLLA Un bon viatge ha de tenir una cruïlla per ser un bon viatge… Dono les gràcies a tots els lectors que es creuen en el meu viatge i a les persones que m’aconsellen sense complexos quan els demano l’opinió.