Projecte Literari L’home de lava

Projecte literari L’home de lava

Aquest projecte va veure la llum el gener de 2015 quan vaig crear la web que ara mateix esteu visitant. Mitjançant la pàgina annamolina.cat els lectors i lectores amb ganes de llegir el meu manuscrit podien subscriure’s i cada setmana rebien, gratuïtament, un capítol de L’home de lava a la seva bústia electrònica.

46 capítols distribuïts sota el lema «literatura addictiva —i pel teu bé— dosificada» van aterrar a les bústies de 110 lectors i lectores que durant 42 o 43 setmanes van tenir l’amabilitat de fer-me arribar els seus comentaris, alguns dels quals he reunit aquí:

«Hola Anna, això cada cop es posa més interessant. Seràs la responsable d’haver creat “Homedelava addictes”. Aquí al poble entre nosaltres parlem de com es resoldrà, tots tenim la solució i segur serà la que no pensem. Gràcies per fer-me addicte.» Ignasi

«Moltes gràcies per L’home de lava i la seva dosificació!! Em va agradar molt el teu llibre, recordo com cada cop que rebia el mail amb un capítol nou, no podia evitar escapolir-me de la feina i sortir a fer un tallat i cigarro ràpid al carreró de darrere de l’oficina mentre llegia l’entrega (tot i que al rebre-ho em jurava que m’esperaria a plegar….)

Per a quan el següent??» Berta

«Anna, felicitats per la novel·la! M’ha agradat molt llegir-la setmana a setmana, encara que hagués desitjat anar una mica més ràpid… Molt ben lligades totes les històries i un final molt encertat. Com la Laura, espero la propera amb ganes. Una abraçada.» Sílvia

Reunir 110 lectors i lectores va suposar sobrepassar, de bon tros, la fita que m’havia proposat, però el projecte no va acabar aquí; Edicions Saldonar va decidir publicar la novel·la el juny de 2016 sota el seu segell Narratives.

Ara, L’home de lava es pot trobar a la majoria de llibreries del país, i d’aquesta manera podrà arribar a molts més lectors i lectores.

HOMEDELAVA coberta

Vols fullejar un parell de capítols de L’home de lava? Clica’m!

Què diuen sobre L’home de lava?

Llegir en Català | Associació d'Editorials Independents

Entrevista amb l’editor Francesc Gil Lluch:

L’home de lava a telenotícies comarques:

Imatge relacionada

Ressenya Diari de Vilanova i la Geltrú:

Diari Última hora de Mallorca, Toni Serra:

La cultura no val res:

http://www.laculturanovalres.com/lhome-de-lava-entre-dinamarca-i-catalunya/

 

Programa radiofònic. A partir del minut 50 la llibretera Isabel Casas ens parla de L’home de lava.

Resultat d'imatges de logo vols llegir